Over mij

Wat anderen zeggen over mijn werk en mij

Je bent vast vooral benieuwd wat ánderen over mij zeggen. Dat telt immers als je met me in zee wilt.
Ik heb het eens nagevraagd in mijn netwerk:

 

  • ondernemend
  • communicatief zeer sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • een echte verbinder/netwerker, dit gaat bij jou als vanzelf
  • goed in staat om in en uit te zoomen op vraagstukken
  • betrouwbaar
  • nuchter
Complimenten zoals je mij, als persoon, in de teksten laat terugkomen. Judith Zegers – Ickers

Bedankt voor alle mooie woorden! Ziet er goed en vlot leesbaar uit. Alfons Verhagen – ROC West-Brabant

Jessica is kordaat. Ze kan op een thema uitzoomen, en daarna overgaan op concrete actie. Paul Misdorp – directeur VinNDT

De kracht van woorden
Tekst en taal zijn mijn kracht. Ik geloof al 20 jaar in de spreuk: c’est le ton qui fait la musique, de titel van mijn franstalige Kameroense afstudeeronderzoek. De inhoud van communicatie is belangrijk, de toon maakt hoe het over komt bij de ander. Het moet kloppen, dát bepaalt het succes van jouw praten en schrijven.

Marketing als ‘plus’
Wil je echt iets bereiken met communicatie, dan is marketingkennis en –ervaring bovendien belangrijk. Ik ben nog altijd blij met deze brede ‘marcom’-basis: kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek, data-analyse, productontwikkeling, trainingen geven.

Kwaliteit van klantcontacten
Ik ga voor gastvrijheid in communicatie: uitnodigend, je verplaatsen in de ander, persoonlijk. Dat gebeurt veel te weinig. Het is maar zenden en zenden, weinig tijd, snel weer verder. Mijn tip: gebruik contactmomenten vaker om een goede relatie op te bouwen. Luister, vraag, geef complimenten.

Blije klanten en relaties
Haal alles uit je communicatie! De juiste woorden op de juiste plek. Wat willen je (potentiele) klanten, wat is hún taal, wat maakt jou uniek? Hoe draag je dat het beste uit? Met het antwoord op deze vragen krijg je duidelijkheid in je communicatie. Wel zo fijn. Het resultaat zie je zwart op wit in teksten waarmee je opvalt in je eigen woorden. Ervaar maar eens wat dat met je klantrelaties en verkoop doet!

Je bent meer dan alleen je vak
Naast communicatieadviseur en tekstschrijver ben ik moeder in ons gezin. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan samen lekker eten, sporten, vrijwilligerswerk en reizen. Als atletiektrainer en op dit moment part-time skileraar heb ik ook veel plezier in het lesgeven in de sport.