Redigeren van teksten is helpen verbeteren

‘Ze begrijpen toch wat ik bedoel?’

Goed Nederlands is professioneler

Het is altijd nuttig om je (web)teksten na te laten lezen. Want zeg nou zelf, spelfouten en dt-foutjes staan niet echt professioneel. Welke woorden schrijf je aan elkaar en welke los, wanneer hoort er een streepje tussen? En staat er precies wat je bedoelt? Of kan je lezer het ook anders opvatten?

Ik help je graag met je bestaande teksten. Stuur me een mailtje of bel op me 076-5138722.

 

Denk ook aan de layout en schrijfstijl

Als ik je teksten check, kijk ik of ze prettig leesbaar zijn en passen bij je doelgroep. Past de schrijfstijl bij jouw bedrijf? Begrijpen lezers in een oogopslag waar de tekst over gaat? Is het helder, overtuigend én klantgericht? Ik help je graag met deze kwaliteitsslag in je professionele (marketing)communicatie.

 

Redigeren: een frisse blik doet wonderen

Je kunt je teksten laten redigeren als je zeker bent van de inhoud, maar niet over de kwaliteit. Kleine foutjes ontgaan je soms, zeker als je de teksten zelf schreef. En misschien weet je niet zeker of de tekst goed is ingedeeld en of je je lezers wel aanspreekt. Dan is herschrijven (waar nodig) een slim idee. Goedkoper dan je tekst vanaf 0 te laten schrijven, en toch de frisse blik en professionele kennis van een tekstschrijver.