Schrijftrainingen

‘Ik schrijf wel even een stukkie’

Leer zelf pakkende teksten schrijven: schrijftraining!

Schrijven kan iedereen, jij ook. Eigenlijk schrijf je voor je bedrijf best veel: offertes, social media-berichten, flyers, uitnodigingen, je website, etc. En wat dacht je van een goed persbericht, free publicity bij uitstek! Hoe zorg je ervoor dat je teksten ook het effect bereiken wat je wilt? Dat ze passen bij jou, je klant en je aanbod? Kort en krachtig?

Volg een training of workshop en leer pakkender schrijven. Mijn trainingen zijn altijd interactief en praktisch toepasbaar. Aan de hand van theorie, tips en feedback zijn je teksten morgen al beter. Daarbij leer je ook veel van je mede-cursisten. Een groepje omvat maximaal 6 personen. 

Meer informatie over open of in-companytrainingen? Stuur me een mailtje of bel me op 076-5138722, Breda.

 

Van een ‘stukkie’ tekst naar persoonlijke, duidelijke communicatie op B1-niveau

Heldere taal, schrijven op B1-niveau. Voor (semi-)overheidsorganisaties een must. Ook laaggeletterden moeten jouw teksten kunnen snappen. Maar eigenlijk vindt iedereen het toch heerlijk om een begrijpelijke tekst te lezen? Het ultieme doel is dat iederéén in de organisatie zich hier bewust van is. Dan pas maak je als organisatie écht het verschil. Je klanten, inwoners, patiënten of cliënten voelen zich begrepen en positief aangesproken. 

Ik geef workshops en trainingen ‘Schrijven in B1’. Wil je het écht onderdeel maken je organisatie, dan is een heldere taal-traject een goed idee. Ik help jullie om de basis te leggen voor een communicatiever organisatie: van strategie tot draagvlak en praktische uitvoering. 

 Meer informatie over open of in-companytrainingen? Stuur me een mailtje of bel me op 076-5138722, Breda.