Een mooie schrijfopdracht voor een onderwijsinstelling zet mij aan het denken over passie en dromen over je ideale baan. Tegelijkertijd zie ik de LinkedIn-tekst:🎉 Vier LinkedIns 15de verjaardag door te delen wat u vroeger wilde worden met de hashtag #WhenIWas15

Tja, weet je nog hoe moeilijk het was om een keuze te maken in ‘wat je later wilde worden’? Bij mij kwam dat meestal niet verder dan ‘iets met …’. Heel concreet zijn bij mij serieus de revue gepasseerd: politie te paard, stewardes en hotelschool. Iedereen vond een sportopleiding bij me passen, maar ik zag mezelf niet in een gymzaal staan voor een middelbare schoolklas, waarvan de helft gewoon geen zin had om te bewegen. Nee, wat ik uiteindelijk zeker wist was, dat het iets met taal en vreemde talen moest zijn, internationale ambities dus.

Achteraf gezien zat in alles wat ik tot nu toe deed wel iets wat ook nu nog in me zit: sportief, reislustig, organisatietalent, nieuwsgierigheid en communicatie. Ik ben blij met de verzamelde bagage die ik meeneem naar nieuwe uitdagingen.